Sonntag, 27. Mai 2018

Obst Crumbles / Fruit Crumbles

Vor kurzem war ich auf einem Kurztrip in London - meiner Lieblingsstadt. Zurückgekommen bin ich mit einer neuen Inspiration: Crumble! Ich liebe dieses Dessert, darum habe ich eine neue gesunde Version entwickelt. Schneller und einfacher geht es kaum :)



Zutaten für 2 Portionen:

1 EL Kokosmehl
1/2 EL Puddingpulver
2 EL Milch nach Wahl
Süßstoff
etwas Zitronenschale

Obst nach Wahl

Zubereitung:

Die Zutaten für die Crumbles vermischen. Das Obst klein schneiden und mit den Crumbles bedecken. Im Backrohr 20 Minuten bei 200 Grad Umluft backen.
Schmeckt auch sehr gut mit Vanilleeis oder Vanillesauce. 




Recently I was on a short trip to London - my favorite city. I came back with a new inspiration: Crumble! I love this dessert, that's why I developed a new healthy version. Faster and easier isn't possible  :)

Ingredients for 2 servings:

1 tbsp coconut flour
1/2 tbsp pudding powder
2 tbsp of milk of choice
sweetener
a little lemon peel

Fruit of your choice

Preparation:

Mix the ingredients for the crumbles. Cut the fruit into small pieces and cover them with the crumbles. Bake in the oven for 20 minutes at 200 degrees.
It also tastes great with vanilla ice cream or vanilla custard.





vor dem backen / before baking










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