Zutaten für 2 Portionen:
1 EL Kokosmehl
1/2 EL Puddingpulver
2 EL Milch nach Wahl
Süßstoff
etwas Zitronenschale
Obst nach Wahl
Zubereitung:
Die Zutaten für die Crumbles vermischen. Das Obst klein schneiden und mit den Crumbles bedecken. Im Backrohr 20 Minuten bei 200 Grad Umluft backen.
Schmeckt auch sehr gut mit Vanilleeis oder Vanillesauce.
Schmeckt auch sehr gut mit Vanilleeis oder Vanillesauce.
Recently I was on a short trip to London - my favorite city. I came back with a new inspiration: Crumble! I love this dessert, that's why I developed a new healthy version. Faster and easier isn't possible :)
Ingredients for 2 servings:
1 tbsp coconut flour
1/2 tbsp pudding powder
2 tbsp of milk of choice
sweetener
a little lemon peel
Fruit of your choice
Preparation:
Mix the ingredients for the crumbles. Cut the fruit into small pieces and cover them with the crumbles. Bake in the oven for 20 minutes at 200 degrees.
It also tastes great with vanilla ice cream or vanilla custard.
vor dem backen / before baking |
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