Bananenbrot:
1 sehr reife Banane
4 EL Mehl nach Wahl
1 EL Milch nach Wahl
1/2 EL Zucker
etwas Backpulver
ein paar Zartbitter Schokodrops
etwas Zimt (wer mag)
Haselnusskakao:
1 Tasse Haselnussmilch
1 TL ungesüßter Kakao
Süßmittel nach Wahl
Zubereitung:
Die Banane zermatschen und mit den restlichen Zutaten in einer Tasse gut mischen.
Den ungesüßten Kakao in die Haselnussmilch rühren und nach Lust süßen.
Beide Tassen für 1 Minute bei höchster Stufe in die Mikrowelle geben und genießen.
Weather yells: COCOA and CAKE !! But is there also a healthy way? Of course, why not? I'm a big fan of mug cakes, it's simple, you have very little dirt, it tastes good and even if you are alone you can prepare a fresh cake. Disadvantage: You need a microwave, but it's on my To Do list to try the recipes in the oven.
Banana bread:
1 very ripe banana
4 tablespoons flour of choice
1 tablespoon milk of choice
1/2 tablespoons sugar
some baking soda
a few dark chocolate drops
some cinnamon (if you want)
Hazelnut cocoa:
1 cup of hazelnut milk
1 teaspoon unsweetened cocoa
Sweeteners choice
Preparation:
Mash the banana put it in a mug and mix it very well with the remaining ingredients.
Stir in the unsweetened cocoa in the hazelnut milk and sweeten to pleasure.
Put both cups for 1 minute at full blast in the microwave and enjoy.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen